Psychonauts in the Rhombus of Ruin – Kipróbáltam PSVR-ban

Psychonauts in the rhombus of ruin psvr

Egy humoros és szép kalandjáték formájában ütötte fel a fejét a Psychonauts folytatása a mai napon.

Aki nem játszott 12(!) évvel ezelőtt az előddel PS2-n, az ne szomorkodjon, mert a Psychonauts in the Rhombus of Ruins vásárlói megkapják a PS4-re kiadott és felbontás szempontjából felturbózott, eredeti játékot is. Ahol az első rész abbamaradt, pont onnan folytatódik a VR kaland. A grafikai stílus megmaradt, csak sokkal szebb lett. A játék felbontása kiváló, rosszullét teljesen kizárt, ezt a játék stílusa biztosítja, ugyanis mozogni csak egyik testből a másikba szállással tudunk, a nézelődéstől pedig nem lehet rosszul lenni. A játék első 15 percét mutatom be videóban. Akit érdekel a stílus, az úgyis el fogja tudni dönteni ez alapján, hogy be akarj-e szerezni:

UPDATE: A játékot befejeztem, kb. 2 óra hosszúságú. Csalódottságom csak a játék rövidsége miatt alakult ki. A játék maga szép és humoros. Viszont a játékmenet kicsit egysíkú lett a végére és tovább ennyivel nem tudták volna az érdeklődésemet fenntartani. Hiába a vicces jelenetek és aranyos karakterek.

PS Store link: Psychonauts the Rhombus of Ruin

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


20 − 13 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .