DiRT Rally VR – Kipróbáltam PSVR-ban

dirt rally psvr

A Codemasters odatette magát és teljes VR támogatással örvendeztette meg a szimulátorrajongók egyik kedvencét, a DiRT Rally-t!

A grafika először nehezen volt eldönthető, hogy jobb-e, mint a Diveclub VR. Persze a távolabbi dolgok recésebbek, de nem vész homályba semmi és a terep is ugyanolyan részletes, mint amikor VR nélkül játsszuk.

Kissé viccesen hat, hogy az autó hátsó fele nincs ott a játékban, na de ki néz hátra? 😀 Valóban teljesen felesleges lett volna lemodellezni. Vélhetően itt is spóroltak kicsit az autó hátuljának renderelési erejével, hogy azt másra fordítsák.

A játékról magáról felesleges szerintem beszélni, hiszen már nem mai darabról van szó, akik akarták, rég megvették. Jelenleg 14.990 Ft-ba kerül a Store-ban és mellé a VR DLC 3.990 Ft-ot tesz ki. Persze konzol üzletből, vagy akár használtan, csere-berés oldalról is beszerezhető.

Nem vagyok az autós játékok híve, de VR-ban még én is élvezem őket. Az igazi persze az lenne, ha kormány, pedál párossal is rendelkeznék és egy megfelelő PlaySeat-tel. Aki számára adott az ilyen fajta vezérlő és VR, annak mindenképpen ajánlott beruházni ebbe a játékba.

Nézzétek meg, ahogy kipróbáltam 1 kör erejég reggel, meló előtt, mert ma reggel érkezett a DLC:

Motion Sickness van-e? Erre a kérdésre egyre nehezebben tudok válaszolni, mert már edzet az agyam ezen a téren. Amikor október 13-án megvettem a PlayStation VR-t, minden olyan játék gondot okozott, ahol nem csak egy helyben nézelődésre volt lehetőség, hanem térben való haladásra is. Driveclub VR demo is megfeküdte rendesen a gyomrom. Azóta már simán játszom vele és ezzel is. Nem éreztem rosszullétet. Akinek ilyen problémája van, ne aggódjon. Én is aggódtam, de leküzdöttem. A szervezet tanul!

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


6 − 1 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .