Farpoint megjelenés és Aim Controller ára

Farpoint PSVR

Vélhetően a Farpoint lesz a PSVR FPS-ek atyja, habár ma a Resident Evil is kitett magáért.

Születtek már FPS-ek VR-ra, de egyik sem tudja azt a pörgést hozni egyelőre, amit a Farpoint-tól és az Aim controllertől várunk. A Farpoint kapott megjelenési dátumot is, ha minden jól megy, 2017. május 16-án kerül a boltok polcaira és a PlayStation Store-ba. Viszont az Aim controller árát még nem tudjuk.

aim controller playstation vr

Találtam a Google-ben egy már eltávolított oldal találatát, ahol $79,99-ra (23.000 Ft) volt előrendelésben beárazva. Vélhetően ez lesz az USA-ban az ára. De mire számíthatunk hazánkban? Vélhetően valahol 25.000 – 30.000 Ft közé fogják beárazni, úgyhogy nem egy olcsó eszközről lesz szó. Viszont az élmény szerintem mindenért kárpótol majd minket.

Mielőtt bárki fejében megfordulna, hogy majd PS3-mas fegyverekkel, amibe a Move-ot lehet rakni, kiváltja ezt fillérekért, az téved. Miért is? Mert ez az Aim controller tartalmazza a Dualshock 4 analógjait, összes gombját és még a touchpadot is, tehát az egész irányítás megoldható a fegyverről és a célzás pedig annak mozgatásával.

Korábban már beszéltem is erről… bár az jó régen volt:

Aki pedig bírálná, hogy milyen ronda, az valószínűleg soha nem játszott még VR játékkal, vagy elment az esze. Először is elég kényelmesnek néz ki és ez nem utolsó szempont több órás használat esetén. Másodszor pedig a játékban, tehát a virtuális térben olyan fegyvert raknak a kezedbe, amilyet akarnak, ott nem az aim controllert látod. Akkor meg nem tök mindegy, hogy néz ki? 😀

farpoint-playstation-vr-psvr-aim-controller

Ti várjátok már a játékot? Mert én nagyon!

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

2 Comments

  1. Szuper! Jöhet első naposra, a csúzlival együtt! Érdekes hogy a tesztelők akik próbálták, mind azt mondták hogy baromi jó lett. (Az Aim kontroller)
    A jó shooterek meg amúgy is iszonyuan kellenek az iparàgnak, nem bánnám, ha még idén lenne pár háborús téma is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


tizenegy + tizennégy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .