Tekken 7 PSVR – csalódottak lesztek!

tekken 7 psvr

Akik azt várják a Tekken 7 VR támogatásától, hogy majd egymást tudjuk FPS nézetben Move kontrollerekkel püfölni, az nagyot fog csalódni.

Többen így gondoltak a játék VR módjára, de szerintem az kivitelezhetetlen lenne egyébként is.

Viszont azok is nagyot fognak csalódni – velem együtt -, akik azt hitték, hogy a megszokott nézetben lesz játszható, miközben a pálya széléről szemlélhetjük a játékot VR környezetben, a játékosainkat pedig DualShock 4-el irányítjuk megszokott módon, másik játékos pedig akár a TV-n küzdhet ellenünk.

Miért is fog mindenkit csalódás érni?

Mert a Bandai Namco vezetője, Katsuhiro Harada elárulta nekünk azt a “fantasztikus” VR támogatást, miszerint az összes karaktert egy VR környezetben megnézegethetjük élethű nagyságban… és ennyi. Szerintem nagy csalódás, akkor inkább ne is csináltak volna semmit. De szerintük sokan fognak neki örülni, hogy “a cuki csaj szereplőket élethű nagyságban körbenézegethetik”.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


tizenhét − 7 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .