XING: The Land Beyond

Xing The Land Beyond PSVR

Gyönyörű világban játszódó kalandjáték érkezik PS4-re PlayStation VR támogatással a White Lotus Interactive-tól!

Mindig is szerettem a kaland játékokat, ha pedig egy lelkes fejlesztőbrigád kezd neki, abból meglepően jó dolgok sülhetnek ki. 2013-ban indította a XING Kickstarter projektjét néhány fejlesztő, akik 2016. óta White Lotus Interactive cégnév alatt működnek, így fogják kiadni a Xing-et 2017-ben. A játék Windows-ra és PS4-re érkezik, így Oculus, Vive és PSVR támogatást is kapni fog. A támogatás szó alatt azt értem, hogy VR sisak nélkül is játszható majd a játék.

Meglepően szép környezetet alakítottak ki a fejlesztők, habár jó alapnak bizonyult az Unreal 4-es motor mindehhez. A játék folyamán változik az időjárás, nappal és éjszaka ciklus is folyamatos, így valóban élethű életérzést kaphatunk XING világában.

A történet szerint meghaltál, úgyhogy légy üdvözölve XING-ben. A tested bár feledésbe veszett, az életed még csak most kezdődik. A halálban kell megkeresned önmagad egy misztikus szigeteken átívelő kalandon keresztül. A halál utáni életben, titkokon keresztül kell átrágnod magad, hogy kiderítsd ki is vagy valójában és hol is vagy pontosan.

XING világa az élet és halál között elterülő hely.

A kalandozásod alatt el kell érned a szabadságod, miközben más lelkek is csapdába este ezen a köztes helyen. Minden szigeten van egy ott rekedt lélek, amolyan szellem, aki versekbe szedett mondatokkal segít neked a fejtörőkben és vezeti  a történetszálat annak reményében, hogy a sziget megfejtése után szabad lehet, ha átlép a végső kapun, Ebben viszont a Te segítségedre van szüksége.

A játék honlapjára is érdemes ellátogatni: XINGTheGame.com

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


tizenegy + tíz =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .