I expect you to die

i-expect-you-to-die

PlayStation VR-on hamarosan megjelenik az “Elvárom, hogy meghalj” című kémes szabadulós játék. 

A játékban különböző rejtvényeket kell megoldanunk és ez által kiszabadulnunk egy szobából, épületből, szituációból. Körülbelül 50 módon meghalhatunk, halálunkhoz pedig több féle változatos módon juthatunk el, mint fulladás, gáztámadás, lézer általi halál, robbanás, stb…

A halálnak nem büntető szerepe van, inkább okító. Egyértelmű lesz mitől és miért haltunk meg, hogy következő próbálkozásra ne kövessük el azt a hibát. Az adott pályarészt mindig az elejéről kell kezdenünk a halál után, hogy ne essünk abba a hibába, hogy kihagyunk valamit.

Én izgatottan várom ezt a játékot is, egy csodás színfoltja lehet a VR őrületnek, ami a PlayStationre is begyűrűzik szépen lassan.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

3 Comments

  1. Kicsit hasonlít a keep talking and nobody explodes játékra ami nálam nagyon tuti úgyhogy ez is biztos vétel lesz. Mondjuk előbbinek nagy előnye, hogy volt hozzá magyar fordítás.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


kettő × 1 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .