Job Simulator

Job Simulator

Nem elég, hogy a munkahelyünkön lefáradunk, még otthon is a munkát szimuláljuk? Hát persze, mert a virtuális munkahelyen bármit megtehetünk, amit a valósban nem.

A Job Simulator nagy sikert aratott HTC Vive-on, így sokan örülhetnek, hogy a PlayStation VR platform sem marad ki. A meseszerű plasztik környezet ellenére nagyon szórakoztató a játék. Irodában, szerelő műhelyben, büfében, szupermarketben és még sok munkahelyen kell helytállnunk és bizonyos feladatokat elvégeznünk. Persze ellen is szegülhetünk a rendszernek, kiborulhatunk és megdobálhatjuk a vásárlót is. Nagy mókának nézünk elébe és garantált a röhögés egy partiban is a játék a haverokkal felváltva.

 

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 453 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó.

10 Comments

  1. Evvel a játékkal is mintha egy kicsit vissza mentünk volna a Nintendo Wii-s korszakba.Elég furcsa a videó végén a PS4 logót látni.Ideig óráig biztos szórakoztató lehet.

    • USA store-ból már beszerezhető vagy egy hónapja… remélem minél hamarabb megjelenik idehaza is. De ha nem tudod kivárni, USA-s account-al is meg tudod venni, bár picit drágábban, mint ha megvárnád a hazai megjelenést.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


kilenc + 6 =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..