Ezeket a játékokat próbálhatjátok ki PlayStation VR-ban hétvégén

Battlezone PlayStation VR

Tudom, hogy mára ígértem a cikket és készen is lesz ma, de a Sony-tól szeretnék elolvasni, mielőtt publikálom.

Ezért ma elküldöm nekik és amíg nem kapok visszajelzést, nem illik publikálnom. Addig elöljáróban annyit, hogy a VR élőben nagyon király, szerintem simán meg van a Vive szintje. A szombat és vasárnap kipróbálható DEMO-k a MondoGames PC GURU Show-n pedig a következők lesznek:

Hamarosan jelentkezem az összefoglalómmal, addig türelem és holnap menjetek, tegyetek egy próbát Ti is! Összesen 6db PlayStation VR található a Sony standján, így vélhetően a sor is gyorsan halad majd.

A részvételi lehetőséget köszönöm a Sony Magyarországnak és a Konzolok Szervizének!

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 541 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

11 Comments

  1. Sajna vidéki lévén nem tudok eljutni az expóra úgyhogy nagyon várom már az összefoglalót. Azért lett volna mit kipróbálni 🙁 De hátha mégis megjön jövőhéten a cucc – bár a boltom még sajna nem jelzett vissza semmit 🙁

  2. Voltam kint ma én is. Elfogadható volt a sorban állás,így két játékot ki is próbáltam. Az egyik a Rigs volt, a másik a The london heist. Nálam az utóbbi vitte a pálmát.:)) Meg kell mondjam számomra kötelező vétel. Várom a teszted. A többit sajna nemtudtam kipróbálni.

    • A London Heist az egyik, amit nagyon érdemes volt kipróbálni. Egyébként ha ezek ilyen jók, képzeld el milyen lesz pl. egy Resident Evil 🙂 Kötelező vétel 🙂 Egyébként volt már rajtad VR? Milyen volt a tapasztalat, ha első volt?

  3. Csak samgung gear volt rajtam. Azon néztem egy demot. De utána szédultem is tőle. De ezen olyan folyamatos a kép, hogy semmilyen rossz érzésem nemvolt. A szememet sem erőltette meg. A grafika először kicsit fura volt,látszik, hogy még most kísérleteznek a ps4 erejével. De egy pillanat alatt beleolvadsz és nem is figyeltem erre, csak, hogy nyitott ajtón kihaholva sorozzam a motorosokat:)) Nekem nagyon nagy élmény volt.

  4. Hát sajnos én sem fogok feljutni, de már csak 5 nap és kezembe vehetem a sajátomat .D Már tűkön űlve várom! De gondolom mindenki.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


három × 4 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .