Robinson: The Journey fejlesztői napló #2

robinson-the-journey-psvr

A Robinson: The Journey második fejlesztői naplója a világ létrehozásáról és annak aprólékos részleteiről szól.

El sem hinnénk mi mindenre figyeltek a készítők, hogy megtalálják a tökéletes egyensúlyt. Mindent tökéletesre próbáltak csiszolni a látványon, szó szerint az utolsó fűszálig. Nézzétek csak meg:

Az előző fejlesztői napló:
Robinson: The Journey fejlesztői napló #1

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 540 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

4 Comments

  1. Hátha még pre alpha akkor ezek szerint nem valüszinü , hogy ps vr-al fog megjelenni. De akkor inkább jelenljen meg később , de legyen jó. De a második fejlesztői videó alapján még a gömb belsejében is elég sok alkatrészt pakoltak bele 🙂 .

  2. Szerintem csak a ps pro-val lesz élvezhető, mert ugye azért grafikailag ott van a cucc, bár remélem h sima ps-el is, mert nekem az van. 🙂

    • Minden játék megjelenik az összes PS4-re, akár normál, akár PRO. Szerintem nem lesz gond, hiszen a PRO egyébként is csak a VR megjelenése után 1 hónappal kerül a boltokba, így aki megveszi gyorsan a VR-t, kénytelen a normál PS4-en játszani vele minimum 1 hónapig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


20 − tizennyolc =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .