A PlayStation VR a legkényelmesebb

PlayStation VR kényelem

Miért is a PlayStation VR a legkényelmesebb VR headset, ha az összes konkurenciáját szemügyre vesszük?

Erre a kérdésre adom meg a választ a lent látható videómban.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 434 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó.

6 Comments

  1. Már tűkön ülve várom… de tényleg 😀 Egyébként nemtom mennyire terheli le az agyadat de sztem 1 óra játék bőven elég lesz vele (persze vr-ral még nincs semmilyen tapasztalatom)

    • Meglátjuk, ezt én sem tudom. De függ majd a játék intenzitásától és hatásaitól. Lehet, hogy egy resident evil 7 kiakaszt és kikészít majd hamar 😀

  2. Jók a cikkek és a videók!Arról esetleg lehet már tudni valamit hogy pl:a PSVR-el lehet e a PS4 youtube alkalmazásán 360 fokos videókat nézni?Azt már olvastam itt valamelyik cikkben hogy filmeket lehet majd benne nézni de mi a helyzet a vr videókkal?

    • Erről egyelőre nem tudok pontos információt, de a Sony nagyon ki akarja használni és már 360 fokos filmekben gondolkodnak. A VR-t nagyon nyomni akarják. Kétlem, hogy a YouTube idővel nem lesz VR kompatibilis a 360 fokos videók téren PS4-en, ha már lesz VR.

  3. Youtube-n jelenleg is vannak 360 fokos videók fent és ps4 most is lejátssza youtube videókat. Szerintem nem lesz gond lejátszással.

    • Persze, de jelenleg nem tudja lekezelni a 360 fokos videókat, hanem “kiterítve” jatsza le. Persze nem hiszem, hogy nagy bűvészet ezt majd VR-ra megoldani 360 fokosra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


kilenc − 1 =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..