PlayStation VR és Taco Bell

PlayStation VR és Taco Bell

Amerikában mázlisták élnek és nem csak azért, mert ott már október 13-tól kapható a PSVR. Nem is azért, mert minden állam tele van üzletekkel, ahol kipróbálható a VR headset, hanem azért, mert még a Taco Bell-nél is PlayStation VR-t lehet nyerni.

Igen, jól hallottátok, aki az USA-ban a Taco Bell-nél 5 dolláros menüt vásárol szeptember 15 és október 19 között, majd beküldi a menühöz adott egyedi kódot, PlayStation VR-t nyerhet. Na de nem ám csak 1-et sorsolnak ki, hanem a játék ideje alatt minden 15 percben egyet. Összesen  3264 darab Playstation VR-t sorsolnak 2 move kontroller és 1 kamera társaságában. Sőt, még online és postán is igényelhető kód, nem is fontos kajálni az 5 dolláros menüt. Viszont akkor is csak az USA-ban élők játszhatnak 🙁 A nyertesek pedig már október elején megkap(hat)ják a nyereményüket.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

4 Comments

  1. Ez egy kicsit idegesítő, hogy mindenhol kb. az emberhez vágják, mi meg szívhatjuk a fogunkat, amikor már mindenki játszik vele. 🙂

  2. Hát igen ott olyan fájdalommal járhat megvenni egy ilyet mint itthon egy átlagos mikrohullámú sütőt.Én meg azért rendelésnél remegő kézzel csak elgondolkoztam azon hogy teljesen normális vagyok-e..

  3. Kicsit izgatott lettem mikor olvastam a hírt. Valóban ott könnyebben meg tudják venni az emberek, ráadásul ilyen nyereményjátékokkal is hozzájuk vágják a konzolokat.Biztos van benne üzlet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


15 + 20 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .