World War Toons

World war toons PSVR

A PlayStation 4-re év végén ingyenesen jelenik meg a World War Toons és PlayStation VR támogatást is kapni fog!

A bolondos játékot a korábban Call of Duty-n dolgozó fejlesztők által alapított Reloads Studios fejleszti. A játékban 3 kaszt közül választhatunk és menet közben is tudjuk majd azt változtatni. A kasztok között megtalálható a ravasz tiszt, a bátor közkatona és a rakétákkal lövöldöző nehézfiú. Mindegyikőjüknek speciális képességekkel felszerelt tank is áll rendelkezésükre, így a csaták igazán látványosak és viccesek lesznek. Különlegességnek számít még az ingyenes multiplayer lövöldében, hogy elsősorban VR-ra fejlesztik a készítők, de VR nélkül is játszható lesz.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


kettő × kettő =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .