Rise of the Tomb Raider – Blood Ties DLC PSVR-ban!

Rise of the Tomb Raier Laras nightmare
Blood Ties DLC, amit akár PlayStation VR-ban is játszhatunk!

Október 11-én – a PlayStation VR megjelenési dátuma előtt 2 nappal – érkezik végre PC mellett PS4-re a Rise of the Tomb Raider.

Sokan vagyunk, akik már nagyon várják, hogy végre játszahassanak az addig XBOX exclusive játékkal, de megérte várni, ugyanis nem egy egyszerű kiadást kapunk. A sorozat 20 éves és ennek örömére az összes eddigi DLC-t és előrendelői ajándékot tartalmazni fogja, valamint 3 teljesen új meglepetést!

Az első – és számunkra legfonotsabb – meglepetés a Blood Ties DLC, mely az ősi Croft birtokon játszódik Lara rémálmában. A rossz álomnak köszönhetően zombi hordák támadnak ránk. A lényeg viszont csak most következik: ez a DLC PlayStation VR-ban is játszható!

Az ünnepi kiadás trailere:

Blood Ties DLC Trailer:

Habár már nem is tartozik PS VR hírek közé, azért beszéljünk a másik 2 ajándékról, melyek szintén nagyon jók lesznek.

A második nem más, mint hogy a miniküldetésekért felelős Endurance játékmód két fős kooperatív móddal bővül.

A harmadik pedig inkább valami rossz tréfa 🙂 A Tomb Raider 2-es Lara modell meg van még mindenkinek? 🙂 Igen, az a pár poligonból álló… 🙂 Na ezt használhatjuk az új játékban. Igazán vicces így első ránézésre 🙂

lara-2-1

lara-2-2

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 540 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

3 Comments

  1. Nemrégen még úgy olvastam az egyik game oldalon hogy az egész játék vr kompatibilis lesz, fura is volt nekem. Persze így is várós nagyon. Ez az október nagyon erős lesz!!!

  2. Sajnálom, hogy csak a dlc játszható vr-ban. Remélem idővel majd a teljes játkot is megcsinálják úgy.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


hat − 5 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .