Magyarország kimarad az első körből

psvr-oktober-13-hungary

Sajnos beigazolódni látszik, amitől a legtöbb PlayStation VR előrendelő tartott. A Sony nem gyártott elég PlayStation VR-t Európa részére, hogy minden ország igényét kielégítse.

Többek között a kisebb piacnak számító Magyarország is kimarad az első körből, vagyis az október 13-hoz köthető megjelenésből. Ez azt jelenti, hogy hetek – ne adj’ Isten hónapok – múlva fognak a magyar játékosok a Sony virtuális sisakjához jutni. Megkeresésemre a konzolokszervize.hu tájékoztatott a helyzetről. Biztosítottak afelől, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy a PS VR-ra vágyók még idén a sisakjukhoz juthassanak, de sajnos nem túl rózsásak a kilátások.

Tehát a PlayStation Europe honlapján található lista nem tévedés:

Nem szerepel Magyarország :(
Nem szerepel Magyarország 🙁
Orosz Mihály
About Mihály Orosz 540 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

15 Comments

  1. Én külföldről rendeltem. Talán nálam nem lesz akkora kavarás… Májusban ahogy lehetett rá is nyomtam. Nah de majd kiderűl… Még 2 hónap…

  2. Amúgy várható volt, hiszen másik 2 se volt első körbe megjelenés után és ha jól tudom még most sincs hivatalos magyar forgalmazójuk. Szóval aki első körbe akar Magyarországon az mind külföldről szerzi be majd magasabb áron.

  3. És itt jegyezném meg, hogy Bécs oda-vissza 34eur (10e Ft durván…) 3 óra és az állomáshoz gyalog pár percre van egy MediaMarkt. 399EUR lesz, nekem ez a “B” tervem, ha az “A” terv nem jön be.

    • Na akkor kb kijössz a magyar áron 🙂 Amúgy aki teheti az lehet tényleg úgy oldja meg ,esetleg ha többen mennek kocsival akinek kell , még olcsóbban is kijöhet. Amúgy a vive-ot épp azért hoztam fel példának , mert külföldi árhoz képest 100 ezerrel kerül jelenleg többe és a forint euro váltás se a legjobb nekünk.

  4. Én is Magyarországon rendeltem elő és csak most olvasom hogy mégsem lesz októberi megjelenés. Az ok, hogy Magyarországon nem fogy annyi játék és konzol de mi van Luxembourg-al??? Azért év végéig csak lesz belőle valami, nem?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


14 − 11 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .