PlayStation VR menüpont a magyar PS Store-ban!

PlayStation VR menüpont a magyar PS Store-ban
PlayStation VR menüpont a magyar PS Store-ban

Elég biztató dolog történt, ugyanis feltűnt a PlayStation VR menüpont a magyar PS Store-ban is.

Ennek kifejezetten örülni kell, ugyanis olyan információkra bukkantunk korábban, hogy idehaza nem biztos az október 13-as megjelenési dátum. A PlayStation Europe honlapján nem szerepel kicsiny hazánk abban a táblázatban, ahol feltüntették azon országokat, ahol ez lesz a megjelenési dátum.

Nem szerepel Magyarország :(
Nem szerepel Magyarország 🙁 LINK

Ráadásul a PlayStation Magyarországot megkérdezve erről a dologról, ezt válaszolták:

“Tájékoztatjuk, hogy amennyiben Magyarország nem szerepel a PlayStation VR október 13. megjelenési listáján, ez azt jelenti, hogy hazánkba az eszköz később fog megjelenni. Sajnos egyenlőre pontos megjelenési dátumról nincs információnk.”

Reméljük csak tévedés áldozatai vagyunk és szorítunk, hogy mindenki, aki már október 13-án lecsapna az eszközre, meg is kapja azt idehaza! Mi magunk is izgulunk, hiszen előrendeltük és nagyon várjuk az október 13-at.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 540 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


19 + 9 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .