Újabb infómorzsa a Resident Evil 7-ről

Resident Evil 7

Sokakat foglalkoztat, hogy mennyire fog hasonlítani az új Resident Evil VII a korábbi részekhez. 

A 2016-os, Los Angelesben megtartott E3-on jelentették be a Resident Evil VII-et Xbox One-ra és PlayStation 4-re – ez utóbbira teljes PlayStation VR támogatással. De hogy mennyire lesz hasonló a sorozat eddigi részeihez? Már a DEMO is teljesen eltérő stílusban mutatkozott be, így ez a kérdés minden rajongót foglalkoztat.

A Capcom csapata egy új információmorzsát hullajtott el nekünk, amiből sejteni lehet, hogy ez is egy igazi Resident Evil lesz, ugyanis meg fogja tartani a közös vonásokat az elődökkel. A Capcom felfedte a hírhedt zöld gyógynövény képét, melyet minden Resident Evil rajongó jól ismer.

Green Herb

A játék maga 2017. január 24-én fog megjelenni, ha minden tervszerint megy, így január végén belevághatunk az igazi PlayStation VR horror élményébe.

A Konzolok Szervizénél már előrendelhető!

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 453 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó.

2 Comments

  1. Én kipróbáltam a demót és nagyon tetszett. Így is elég hátborzongató volt de mi lesz VR-el? Bár ilyen maradna a játék stílusa mert akkor sok gatya tele lesz 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


tizenhét − öt =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..