Here They Lie

Here They Lie PlayStation VR

A Here They Lie egy szürreális világban játszódó, erősen történetorientált PS4 exclusive horror játék lesz. A grafikára nem lehet panasz.

A megjelenést 2016. őszére ígérik a fejlesztők, s mivel az ősz közepén (okt.13.) jelenik meg a PlayStation VR is, így elképzelhető, hogy nyitó cím lesz belőle, de legrosszabb esetben is pár héttel a PSVR megjelenése után megkaparinthatjuk. A szigorúan 18+ besorolású játékot a kötélidegekkel rendelkező játékosoknak szánják a készítők. Irtó sok hatásos fény-árnyék játékot fogunk látni az ízlésesen betegesre megkreált világban, ez a lenti (2. video) gameplay-ben is látható.

Azt az érzést keltik majd a készítők, hogy minden sarok mögött borzalmas lények lapulhatnak, melyek bármikor az életünkre törhetnek. Ez a nyomasztó érzés pedig meglehetősen frusztrálóan hat majd ránk. Mi izgatottan várjuk a megjelenést, és Ti? A játék VR sisak nélkül is játszahtó lesz.

Nézzétek meg a hatásos trailert és alatta a gameplayt is!

És egy kis gameplay:

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

2 Comments

  1. El sem bírom képzelni milyen lesz ezt átvinni vr-el meg úgy alapból játszani ilyen nyomasztó félelmetes játékokkal. Mintha te lennél egy horror film főszereplője 😀 Nagyon várós!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


kilenc − egy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .