PlayStation VR Worlds

PlayStation VR Worlds

A PlayStation VR Worlds egy amolyan PlayStation VR erődemonstráció Demo, ami bemutatja minijátékokon keresztül, hogy milyen jó is a PSVR.

Sokan a Move kontrollerekre épített London Heist-et várják, ami egy autós lövöldözés közepébe varázsol minket (The London Heist), de van itt mélytengeri cápás ijesztgetős (Into the Deep), űrlövöldözős (Scavenger’s Odyssey), szerpentinen száguldozós (VR Luge) és labdás játék (Danger Ball). Szerintem a videó magáért beszél, nézzétek meg.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 540 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

5 Comments

  1. nagyon érdekel, de úgy gondolom, hogy a nagyobb (Naughty Dog, Media Molecule, Guerrilla Games) fejlesztők játékai magasan megugorják majd a “VR WORLDS” szintjét.

  2. Robinsonra én is kíváncsi leszek , demo alapján érdekesnek tűnik. Elsők között tervezem majd beszerezni hozzá. Worlds is tetszik jó pofa cuccok vannak benne. Tengeri nagyon jó , meg az a kocsik között szlalomozós .

  3. Még a ps3 idején ugyanilyen volt a move starter pack amiben az alapok benne voltak. De igazából én is a robinsont és az until dawn-t várom nagyon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


tizenkettő − 11 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .