Final Fantasy XV

Final Fantasy XV Playstation VR

A soron következ 15. Final Fantasy minden eddiginél komorabb hangulatú lesz, olyannyira, hogy jó ideig egy új sorozat nyitórészeként tekintett rá a Square Enix.

történet szerint egy a világtól elszigetelt, birodalom örökösének történetét játszhatjuk végig, de most már nem fantasy világ a domináns, hanem modernkori épületek és autók.

Lucis városában fog játszódni nagyrészt a játék, mely a világon egyedüli modernkori települése, míg annak falain kívül minden középkori szinten maradt egy a civilizációt is majdnem eltörlő polgárháború miatt.

Hatalmas mérettel rendelkezik a játékterület, mely most is szabadon bejárható. Természetesen a harcrendszer maradt körökre osztott, viszont számíthatunk hatalmas tömeges csatákra is.

Nem utolsósorban említést érdemel a játék PS VR támogatása, amiről még nem sokat tudunk. Vélhetően nem a főjáték lesz játszható PlayStation VR sisakban. A megjelenést 2016. szeptember 30-ra ígérik, reméljük nem fog csúszni.

2016-os E3 Trailere, aminek a végén a VR részt is megtekinthetjük.

Egy új, gameplay trailer:

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

8 Comments

  1. Ez is elég látványosnak ígérkezik azért, viszont itt kíváncsi leszek az első értékelésekre, amihez az FF név miatt kicsit szkeptikusan állok. Nem tudom,hogy a név mennyire fogja jobban eladni ezt a VR élményt. ( Erősen gondolkozom,hogy egyszer újra belevetem magam az FF világába a VIII után, és ez a rész tökéletesnek tűnik rá.)

    • Nekem is a FF VIII volt az utolsó, amihez közöm volt 🙂 De ezt én is kipróbálnám. Bár úgy látom itt a teleportálós mozgás lesz, mint a HTC Vive-os játékok nagy részében.

      • Igen, nekem is emiatt vannak kétségeim a VR részével kapcsolatban perpillanat. Félek,hogy igazából a trailer jól néz ki,de azonkívül, egy teleport ide-oda és csak lőjj és lőjj kombó lesz. Persze a látvány azért kárpótolja az embert, az biztos..
        RoTR VR részére is kíváncsi leszek majd, sosem volt még Lara házában belsőnézetben.. 😀

        • Az első videóban a VR rész 2:04-nél kezdődik. Ha megnézed, sehol sem mozog, mindenhol egy helyben áll és csak forgolódik/lő.
          Teleportálások: 2:34, 2:38, mozgás pedig sehol sincs 🙂 A videó van annyira dinamikus, hogy ez sokaknak fel sem tűnik, mégis mondhatják, hogy – ők pedig mutatták a videóban 🙂

          • Amúgy maga a ps4 kontrollere is 1 move kontroller , szóval igazság szerint ps4-nél nincs szükség teleportálásra mint pc-re. A move kontroller szettbe alapból volt 1 move kontroller meg 1 másik irányító ami mozgáshoz kell.

  2. Hmm Final Fantasy VR-ben kicsit felemás érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Nem igazán tudom ezt elképzelni. Valoszinüleg mert én még a X-nél leragadtam. De mondjuk egy Sao VR… Tudom tudom álmodjak tovább csak…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


9 + 1 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .