Until Dawn: Rush of Blood

Until Dawn: Rush of Blood

Az Until Dawn – folytatásnak nem nevezhető – “következő” részét köszönthetjük a Rush of Blood alcím alatt.

Itt nem a történeten lesz a hangsúly, hanem a lövöldözésen. Lényegében egy hullámvasúthoz hasonló, bányász vasúti szerelvényben ülünk, s miközben végiggurulunk a pályán, a félelmetesebbnél félelmetesebb ellenfeleket kell irtani a fegyvereinkkel. A játékhoz PS Move megléte kötelező, anélkül biztosan nem lesz játszható. Időben egyébként az eredeti Until Dawn előtt játszódik, de szerintem a történet sokadlagos tényező lesz ebben a játékban.

A Konzolok Szervizénél már előrendelhető!

Nézzétek meg milyen lesz, itt egy kis gamaplay:

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 540 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

1 Comment

  1. Vidámparkos horror game psvr-ra! Nem rossz, főleg hogy vasúton mész. Szédületes menet lesz. Ezek a VR gamek inkább ilyen vidámparkos játék élményben és horrorban lesz legjobb.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


kettő × négy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .