PS4 Neo

Megannyi név: PS4 Neo, PS4K, PS4.5
Megannyi név: PS4 Neo, PS4K, PS4.5

Először is mindenki nyugodjon meg! Már hetek óta azon aggódik a világ Playstation 4 közössége, hogy talán meg fog jelenni egy új Playstation 4, ami PS4K vagy PS4.5 néven fog futni.

Végül kiderült a Playstation 4 Neo kódnév, és a “talán” is biztossá változott. Igen, lesz új PS4. Mégis miért kellene megnyugodnunk? A Sony igyekszik komolyan venni a fejlettebb generáció bevezetését úgy, hogy a normál PS4 tulajok ne érezzenek csalódottságot. Ez alatt azt értem, hogy nem lesznek PS4 Neo exkluzív címek. Mindennek futnia kell mindkét konzolon visszamenőleg és a jövőben is. Mi lesz a különbség? Csupán annyi, mint ha kis hardver frissítést végeztünk volna a PC-nken és a frissítés után minden jobb/szebb beállításokkal futna. Na de ez konzol?! Igen, az én legnagyobb felháborodásom ez, de persze előbb utóbb érdemes lesz eladni a “régi” PS4-et, hogy a VR játékokat is jobban élvezhessük.

Bizony-bizony, a Playstation VR is menni fog a “régi” PS4 konzollal, de az újjal szebb élményt kapunk majd.

A játékfejlesztő cégek egyébként hatalmas letölthető csomagokat fognak adni a már megvásárolt játékainkhoz, hogy az új PS4-en nagyobb felbontású textúrákat, szebb effekteket élvezhessünk majd és a 30FPS-el futó játékok is stabil 60FPS-el fognak futni.

Ti le fogjátok cserélni a jelenlegi PS4 konzolotokat az újra? Én biztosan!

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

1 Comment

  1. ez nehéz kérdés. nem rég vettem a PS4-emet, kivártam, hogy legyen egy jobb gépcsomag. (Sony Playstation 4 Players Megapack 1TB + Uncharted Trilogy + God of War III Remastered + Last of Us Remastered) 140e-ért. kicsit mérges is voltam, mikor pár hónapra rá bejelentették az új konzolt. nem tervezem lecserélni még jó darabig, az biztos. amúgy is én a játékélményt a grafika elé szoktam helyezni, mindig. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


19 − nyolc =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .