Playstation 4 rendszer frissítés v3.50

PlayStation 3.50 frissítés
PlayStation 3.50 frissítés

Holnap érkezik a Playstation 4 tulajok számára a 3.50-es rendszerfrissítés, mely elég komoly újdonságokat is hordoz magában.

A legnagyobb újítás a már sokak által várt PC stream támogatás, ahol a PC-n játszhatunk kedvenc játékunkkal. Habár a stream minősége 360-720p felbontásig terjed, az 540p lesz a default, ami lássuk be, elég csekély felbontás, viszont a 30 és 60fps is elérhető lesz így, bár a 30 fps a default természetesen.

Ami sokak számára megnyugvás lehet, hogy csak PC-re kapcsolt ps4 kontrollerrel lehet majd használni, ezzel kizárva annak az esélyét, hogy valaki billentyűzet – egér kombó segítségével előnyt élvezzen pl. Multiplayer csaták közben kontrolleres társaival szemben.

Milyen fontosabb újdonságokat tartalmaz még a frissítés?

  • Értesítés barátonként kérhető, ha online állapotba kerülnek
  • Offline módba rejthetjük magunkat
  • Időzített Event, ahol egy előre beállított időpontban összeszedi a kiválasztott barátainkat
  • Partyban láthatjuk ki-mivel játszik, így könnyebben csatlakozhatunk

Update: Azt rebesgetik a madarak, hogy a PS VR is használható lesz így PC-n, bár nagy kérdés, hogy elbírja-e majd a jeltovábbítást ilyen magas fps mellett, aminek a PS VR-t kell kiszolgálnia?!

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

1 Comment

  1. kipróbáltam ezt a PC stream lehetőséget egy átlagos PC-vel, routerrel, érezhető volt a lassulás, lag is néha. a játékélményt erősen csökkenti, nem ajánlom.
    természetesen lehet, hogy egy erősebb PC meg egy erősebb router megoldja ezt a problémát.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


négy × három =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .